type-enfp

۱۱ویژگی تیپ ENFP | تیپ شخصیتی ENFP | شخصیت شناسی با سارا

تیپ شخصیتی ENFP

تیپ شخصیتی ENFP یکی از ۱۶ نوع مختلف است که توسط شاخص نوع مایرز بریگز (MBTI) شناسایی شده است . این تیپ مخفف کلمات برونگرا، شهودی، احساس و درک است.

افراد دارای این نوع شخصیت اغلب مشتاق، کاریزماتیک و خلاق توصیف می‌شوند. افرادی با این تیپ شخصیتی بسیار جذاب، پرانرژی و مستقل هستند.

آنها خلاق هستند و در شرایطی که آزادی خلاقیت و ابتکار را دارند، بهترین عملکرد را از خود نشان می‌دهند.

 

مروری بر شخصیت ENFP

این ویژگی‌ها بیشتر افراد ENFP را توصیف می‌کند:

• گرم و مشتاق
• همدل و دلسوز
• کاریزماتیک
• خلاق
• مهارت افراد قوی ؛ ارتباط خوبی با دیگران دارد
• قادر به تفکر انتزاعی و درک مفاهیم پیچیده و دشوار است
• نیاز به تأیید دیگران دارد
• بی نظم
• مهارتهای ارتباطی قوی
• سرگرم کننده و خودجوش
• بسیار خلاق

 

نوع (چهار ویژگی غالب) خود را مشخص کنید؟

برونگرایی:

دوست دارند با افراد زیادی ارتباط برقرار کنند. معاشرت به آنها کمک می‌کند تا احساس انرژی و تجدید کنند.

شهود:

عموماً بر امکانات تمرکز می‌کنند. آنها در تفکر انتزاعی خوب هستند و ترجیح می‌دهند روی جزئیات کوچک تمرکز نکنند. آنها مبتکر و متمرکز بر آینده هستند.

احساس:

هنگام تصمیم گیری، ENFP ها به احساسات و ارزش‌ها بیشتر از منطق و معیارهای عینی ارزش می‌دهند. آنها تمایل دارند از قلب خود پیروی کنند، با دیگران همدردی کنند و اجازه دهند احساسات آنها تصمیمات آنها را هدایت کنند.

درک:

انعطاف‌پذیر هستند و دوست دارند گزینه‌های خود را باز نگه دارند. آنها می‌توانند خود به خودی باشند و با تغییرات بسیار سازگار هستند. آنها همچنین از روتین بدشان می‌آید و ممکن است با بی‌نظمی و به تعویق انداختن کار مشکل نداشته باشند.

 

حالا ببینیم نقاط قوت یک فرد ENFP چیست ؟

 

نقاط قوت enfp

ارتباط برقرارکننده عالی

 ENFP ها مهارت های ارتباطی برجسته ای دارند و نحوه استفاده از آنها را می دانند. آنها هر کسی را درگیر گفتگو می کنند و می دانند چگونه دیگران را به گونه ای جذب کنند که بحث را به جریان بیندازد

تخیلی

 ENFP ها حل کننده مشکلات تخیلی هستند و این ایده را که روش‌های سنتی همیشه بهترین هستند، رد می‌کنند. آنها در هر شرایطی معتقدند که یک رویکرد اصلی ممکن است – و مطلوب – و از تبدیل شدن به اسیر عادت خودداری می‌کنند. آنها موانع را فرصت می‌دانند و با هر چالشی که با آن روبرو می‌شوند با چشمانی تازه و بدون تصورات پیش فرض مقابله می‌کنند.

رهبران طبیعی

 ENFP ها قدم به قدم پیش می روند تا به راحتی و به طور غریزی پست های رهبری را بر عهده بگیرند. آنها به توانایی خود در انجام مسئولیت های طاقت فرسا اطمینان دارند که بسیاری از مردم آنها را ترسناک می دانند.

رهبران ENFP سازندگان اجماع هستند که برای جلب اعتماد همکاران خود سخت تلاش می کنند ، با حوصله به ایده های آنها گوش می دهند و با شور و شوق به پیشنهادات خوب آنها واکنش نشان می دهند. نگرش قاطعانه آنها “می توانی انجام دهی” به دیگران الهام می دهد و آنها را به عمل تشویق می کند.

وجدان اجتماعی قوی

 ENFP ها که اغلب در جنبش های اجتماعی فعال هستند ، بدون عذرخواهی به آنچه اعتقاد دارند اعتراض می کنند. برخی از مردم بازی دلسوزی را انجام می دهند اما اقدامات معناداری را دنبال نمی کنند ، اما ENFP ها معتقدند پشتیبان گیری از کلمات دلسوزانه با اعمال خوب بسیار مهم است.

علیرغم ماهیت دوستانه آنها ، ENFP هنگامی که در معرض رنج و بی عدالتی قرار می گیرند با خشم عادلانه به ابرنواختر می رود. در صورتی که این امر برای شنیدن نظرات آنها لازم باشد ، آنها می توانند کاملاً محکم و قاطع باشند.

نقاط ضعف یک فرد ENFP چیست ؟

 

حساسیت بیش از حد 

ENFP ها گاهی اوقات تخیلات بیش از حد می کنند و اغلب نیت های بدی را که واقعاً وجود ندارند درک می کنند.

عدم تمرکز و پیگیری 

ENFP ها بی نهایت خلاق هستند و قادرند هزار روز را با هزار ایده جسورانه پر کنند. اما آنها همیشه از الهامات خود پیروی نمی کنند و اگر دیگران برای رسیدگی به جزئیات به کار گرفته نشوند ، بهترین ایده های آنها ممکن است هرگز عملی نشوند.

ENFP ها بیش از حد بر هیجان و اشتیاق اولیه خود تکیه می کنند و همیشه نظم و انضباط لازم را برای ترجمه ایده های خود به تولید در دنیای واقعی نشان نمی دهند. آنها تمایل به شروع پروژه های جدید قبل از اتمام آخرین پروژه ها دارند و بیشتر اوقات تو هدفشان موفق نیستند و نصفه میزارن

چیزها را بیش از حد در نظر بگیرید

ENFP ها تمایل به درک خفیف ها ، کینه ها یا خصومت هایی دارند که در واقع وجود ندارند و عادت آنها برای تجزیه و تحلیل بیش از حد رفتار دیگران می تواند منجر به خشم و درگیری غیر ضروری شود. اگر ENFP ها به اندازه انتظارات دیگران از دیگران تعریف و تمجید دریافت نکنند ، می تواند ناامنی های آنها را فعال کند و ممکن است احساس بی ارزش بودن و بی مهری کنند.

بیش از حد احساسی و تأیید طلب 

در حالی که ابراز احساسات بخش اصلی هویت ENFP است ، اما می تواند بیش از حد قوی باشد. سبک پر انرژی ENFP ها با هر شریکی به خوبی سازگار نیست نیز متقاضیان تأیید هستند و در تمایل به دریافت ستایش و تقدیر ، ممکن است کمی بیش از حد تلاش کنند تا تأثیر خوبی بگذارند ، بیش از حد صحبت کنند و در این فرایند بسیار کم گوش دهند.

بهترین مشاغل برای تیپ های شخصیتی ENFP

 

بهترین شغل enfp

شناسایی نوع شخصیت شما و نقاط قوت و ضعف شما می تواند به تعیین مسیرها و مشاغل مناسب برای شما کمک کند. در زیر ۱۰ مشاغل برتر پیشنهاد شده برای تیپ شخصیتی ENFP آمده است .

۱. کارآفرین

ENFP ها از یک چالش لذت می برند و ریسک پذیر هستند. آنها مبتکر و مملو از ایده های جدید هستند ، که اغلب منجر به جاه طلبی برای شروع کسب و کار خود می شود.
آنها از کارهای روزمره خوشتان نمی آید ، بنابراین مدیریت شغل خود به ENFP ها آزادی شخصی و خلاق مورد نظرشان می دهد.

۲. مدیر برند

ENFP ها از اشتیاق و مهارت افراد برای قهرمانی بزرگ در مارک ها یا محصولات برخوردارند. می توان از خلاقیت و ظرفیت آنها برای ایجاد ایده های منظم استفاده کرد تا روش های جدید و جذاب برای دستیابی به پایگاه مشتری ارائه دهد.
نقشی از این دست همچنین بر استعداد ENFP در رهبری و توسعه کمپین تأثیر می گذارد . همدلی و تمرکز مردم محور آنها به خوبی در نقشی که مستلزم توانایی ارتباط با نیازها و خواسته های مشتری است ، ترجمه می شود.

۳. فروشنده/دستیار/مدیر

یک حرفه در نقش فروش به خوبی با شخصیت مشتاق و مردم گرا ENFP سازگار است . ENFP ها دستیاران و مدیران فروش خوبی هستند ، زیرا قابل دسترسی و جذاب هستند.
نقش بعنوان نماینده فروش به دلیل تنوع و نبود ساختار ثابت برای ENFP جذاب خواهد بود . اعتماد به نفس در ارائه ، همراه با جذابیت آنها ، ENFP ها را در بستن فروش و بستن معاملات جدید عالی می کند.

۴. بازیگر ، مجری موسیقی ، هنرمند یا نویسنده

از آنجا که ENFP ها ساختار را دوست ندارند ، شغل در یک صنعت خلاق به عنوان مجری یا بازیگر مناسب است. نقشی از این دست به ENFP ها این امکان را می دهد تا مهارت ها و سبک خود را به عنوان یک مجری یا هنرمند – که برای احساسات فردی آنها مهم است – رشد داده و توسعه دهند ، در حالی که از طریق کار خود بر دیگران احساسات مستقیم می گذارند.

ENFP ها همچنین دارای اشتیاق و انعطاف پذیری برای استقامت در برابر ضربه های اجتناب ناپذیر تجربه شده در این بخش هستند.

۵. معلم

enfp

کسانی که دارای شخصیت ENFP هستند ، برای نقش در آموزش ، یادگیری و توسعه مناسب هستند. مهارت های ارتباطی و اطمینان آنها در ارائه به این معنی است که در انتقال اطلاعات طبیعی هستند.
همچنین خلاقیت آنها به این معناست که آنها تمایل دارند در طراحی برنامه ها و وظایف جذاب درس خوب عمل کنند.

آنها به عنوان یک شخصیت شخصیتی که در ایجاد روابط و ارتباطات اجتماعی رشد می کنند ، از ایجاد رابطه با دانش آموزان خود و مشاهده پیشرفت تحصیلی که در نتیجه آموزش و راهنمایی آنها رخ می دهد ، لذت می برند. ENFP توانایی را به ایجاد انگیزه و تشویق افراد خانه خود را در نقش آموزش می یابد.

اگرچه ممکن است گاها در مواجهه با مقررات مربوط به تدریس احساس سرخوردگی کنند ، اما شغل متنوعی است که روزانه تجربه کاری متفاوتی را ارائه می دهد و با توجه به نیاز ENFP باید تحریک و به چالش کشیده شود.

در آزمون ENFP مایرز بریگز شرکت کنید

۶. طراح

کار به عنوان طراح ، چه در زمینه مد ، طراحی گرافیک ، طراحی داخلی و یا چند رسانه ای (به عنوان چند راه ممکن) ، ENFP ها را با نقشی خلاقانه که تأثیر مستقیمی بر افرادی که از محصولات یا فضاهای خود استفاده می کنند ، ارائه می دهد.
ENFP ها از این رابطه بین طراح و مشتری (یا کاربر نهایی) لذت می برند ، زیرا هنگامی که وظیفه آنها درک نیازهای دیگران است ، رشد می کنند.

اگرچه آنها گاهی اوقات با وظایف جزئی گرا دست و پنجه نرم می کنند ، ENFP ها اعضای حیاتی هر تیم طراحی هستند. آنها مبتکران پرانرژی هستند ، سبک ها و راه حل های جدیدی را توسعه می دهند که مرزهای روند فعلی طراحی را جابجا می کند.

۷. مددکار اجتماعی

توانایی ENFP ها برای ارتباط آسان با طیف وسیعی از افراد ، همراه با مهارت های ارتباطی محکم آنها ، آنها را برای کار اجتماعی مناسب می کند. ENFP ها هم قابل دسترسی و هم حمایتی هستند ، می توانند دیوارهایی را که سایر تیپ های شخصیتی قادر به آن نیستند ، خراب کنند و باعث ایجاد احساس امنیت و آرامش در افراد شوند.

آنها به دلیل حس قوی اخلاقی و عزم خود برای ایجاد تغییرات اجتماعی ، مدافعان و مبارزان خوبی هستند. حرفه ای از این دست ENFP ها را قادر می سازد تا به طرز فوق‌العاده ملموسی در جامعه مشارکت داشته باشند و احساس ذاتی مسئولیت آنها در قبال دیگران و جامعه را برآورده سازند.

۸. مدیر منابع انسانی

نقش در HR لباس ENFP شخصیت، زیرا به آنها را قادر به کشف روابط و پویایی اجتماعی. ENFP ها در درک آنچه باعث می شود تیم ها و افراد تیک بزنند ، به خوبی در نقشی که شامل درک مشکلات و دیدگاه های دیگران است ، مناسب هستند.

توانایی طبیعی آنها در برقراری ارتباط و هماهنگی افراد در نقش منابع انسانی بسیار ارزشمند است.

۹. دانشمند اجتماعی

ENFP ها می توانند خود را مجذوب رشته های علوم اجتماعی کنند زیرا مجذوب پویایی تعامل انسانی هستند. آنها به طور طبیعی از معاشرت و ایجاد روابط لذت می برند ، بنابراین مطالعه آنچه بر این پدیده در مقیاس وسیع تری حاکم است می تواند شغلی رضایت بخش برای ENFP فراهم کند – به عنوان مثال ، در زمینه های جامعه شناسی یا روانشناسی.

آنها محققان اجتماعی بزرگی هستند و استعدادی برای مشارکت ذینفعان دارند. این یک مهارت بسیار ارزشمند است بسیاری از فرصتهای کار در مشارکت اجتماعی در خیریه ها وجود دارد – گزینه ای که بیشتر با وجدان اجتماعی ENFP ارتباط دارد .

۱۰. مربی ورزشی/درمانگر ورزشی

شخصیت های ENFP مربیان خوب ورزشی هستند زیرا می توانند از انرژی خود برای ایجاد انگیزه در تیم یا افراد در جهت اهداف خود استفاده کنند.
نقشی مانند این مسیری را برای ENFP که از علم ، سلامت یا تغذیه لذت می برد ، در محیطی پویا که شامل برخورد با افراد ، ایجاد روابط تیمی و ترکیب آن با دانش پزشکی و فیزیولوژیکی است ، فراهم می کند.

آیا شما ENFP هستید؟
در آزمون شرکت کنید و مطمئن باشید

همین الان تست انجام بده !!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.