infp

۴ ویژگی مهم تیپ شخصیتی infp | تیپ شخصیتی infp | شخصیت شناسی با سارا

تیپ شخصیتی INFP

 

infp

INFP ( درون گرایی ، شهود ، احساس ، ادراک ) مخفف چهار حرفی یکی از ۱۶ تیپ شخصیتی است که توسط نشانگر نوع مایرز بریگز مشخص شده است تیپ شخصیتی INFP اغلب به عنوان شخصیتی “ایده آلیست” یا “میانجی” توصیف می شود. افرادی که دارای این نوع شخصیت هستند تمایل دارند درون گرا ، آرمان گرا ، خلاق و با ارزش های بالا هدایت شوند.

INFP ها همچنین منافع زیادی در ساختن جهان بهتر دارند. آنها علاوه بر اینکه می خواهند درک بیشتری از خود و نحوه قرارگیری آنها در جهان کسب کنند ، همچنین علاقه مند هستند که چگونه می توانند به بهترین شکل به دیگران کمک کنند.

افرادی با این تیپ شخصیتی زمان زیادی را صرف کشف اهداف خود در زندگی می کنند و به این فکر می کنند که چگونه می توانند از مهارت ها و استعدادهای خود برای خدمت به بهترین نحو به بشریت استفاده کنند.

این ویژگیها بیشتر افراد INFP را توصیف می کند:

ویژگیها افراد INFP

• INFP ها معمولاً درون گرا ، آرام و محفوظ هستند. قرار گرفتن در موقعیت های اجتماعی  انرژی آنها را تخلیه می کند و ترجیح می دهند با گروهی از دوستان نزدیک ارتباط برقرار کنند. در حالی که آنها دوست دارند تنها باشند ، لزوما نباید این موضوع را با کمرویی اشتباه گرفت . 

در عوض ، این بدان معناست که INFP ها از گذراندن وقت به تنهایی انرژی می گیرند. از سوی دیگر ، آنها باید در شرایط اجتماعی انرژی مصرف کنند.

• INFP ها معمولاً بر شهود تکیه می کنند و بیشتر بر روی تصویر بزرگ تمرکز می کنند تا جزئیات ریز و درشت.

آنها می توانند در مورد چیزهایی که واقعاً به آنها اهمیت می دهند یا پروژه هایی که روی آنها کار می کنند بسیار دقیق باشند ، اما تمایل دارند جزئیات پیش پا افتاده یا خسته کننده را نادیده بگیرند.

• INFP ها بر احساسات شخصی تأکید دارند و تصمیمات آنها بیشتر تحت تأثیر این نگرانی ها است تا اطلاعات عینی.

• وقتی صحبت از تصمیم گیری می شود ، INFP ها دوست دارند گزینه های خود را باز نگه دارند. آنها اغلب تصمیمات مهم را به تاخیر می اندازند در صورتی که چیزی در مورد وضعیت تغییر کند. وقتی تصمیماتی گرفته می شود ، معمولاً بر اساس ارزش های شخصی است تا منطق.

 

نوع (چهار ویژگی غالب) خود را مشخص کنید ؟

• (I) درونگرا : افراد درون گرا تمایل دارند از وقت گذرانی به تنهایی انرژی بگیرند .

• (N) شهود : انواع بصری تمایل دارند به کاوش ایده های جدید بپردازند و بر اساس تصویر کلی فکر کنند.

• (F) احساس : انواع احساسات معمولاً احساسات را بر منطق ارجحیت می دهند و اغلب هنگام تصمیم گیری ، از قلب خود پیروی می کنند.

• (P) ادراک : انواع ادراک معمولاً ترجیح می دهند انعطاف پذیر و خودجوش باشند.

 

حالا ببینیم نقاط قوت یک فرد INFP چیست ؟

 

نقاط قوت فرد INFP
آرمان گرایی 

INFP ها به شدت به دیگران اهمیت می دهند و معتقدند وظیفه آنهاست که به هر طریقی که می توانند بر زندگی دیگران تأثیر مثبت بگذارند. به دلیل این تعهد شکست ناپذیر ، INFP ها می توانند از خود گذشتگی زیادی داشته باشند . استانداردهای اخلاقی خود را برای منافع شخصی به خطر نمی اندازند.

INFP ها به پتانسیل نامحدود انسانها برای دستیابی به چیزهای قابل توجه اعتقاد زیادی دارند و همیشه می توان برای تشویق یا حمایت مادی از کسانی که در تلاش برای گسترش افق های خود هستند ، روی آنها حساب کرد.

صداقت 

صداقت برای INFP ها به معنی همه چیز است و این شامل یکپارچگی فکری و اخلاقی است. برخی از افراد ممکن است INFP ها را متهم کنند که بیش از حد تخیلاتی دارند یا مایلند منطق را به نقطه شکست برسانند تا معنای عمیق تری را که اصرار دارند باید وجود داشته باشد پیدا کنند ، اما نمی توان انکار کرد که ماهیت بازتابنده INFP ها به آنها اجازه می دهد از مرزها فراتر روند.

تخیل که اغلب ما را از کشف راه حل های جدید برای مشکلات قدیمی باز می دارد.

سازش 

به عنوان آرمان گرایان همدل ، روابط هماهنگ برای INFP ها مانند مرهم بر روح است. در محیط های خانوادگی یا هنگام کار گروهی ، INFP ها به عنوان میانجی بسیار موثر هستند زیرا آنها به طور قانونی به نظرات همه علاقمند هستند و برای اطمینان از این که همه به طور عادلانه شنیده می شوند ، از راه خارج می شوند.

آنها مدافعان مشتاق همکاری هستند و معتقدند وقتی افراد برای یک هدف مشترک با هم کار کنند هیچ مشکلی غیرقابل حل نیست.

وقف 

به راحتی می توان به فضیلت هایی مانند شفقت ، خلاقیت ، اصالت و گشاده رویی توجه کرد ، اما این ایده ها معنی چندانی ندارند مگر اینکه بتوان آنها را به کاربردهای دنیای واقعی تبدیل کرد.

خوشبختانه INFP ها در انجام این کار استاد هستند. این افراد با اشتیاق و متعهد به هدف ، دارای توانایی منحصر به فردی برای شکل دادن و شکل دادن به محیط پیرامون خود هستند به گونه ای که باعث ارتقاء خود و دستاوردهای متعالی برای همه می شود.

 

نقاط ضعف یک فرد INFP چیست ؟

نقاط ضعف فرد INFP
حساسیت 

شفقت ، حساسیت و تعهد عمیق آنها به اصالت به INFP ها اجازه می دهد تا با مناظر بین فردی خود به شکلی سازنده ارتباط برقرار کنند ، اما این احساسات همچنین آنها را در برابر سرخوردگی و عصبانیت وجودی قوی آسیب پذیر می کند.

INFP هایی که مشتاقانه وارد جهان می شوند ،می توانند زمانی که دچار بی حالی و افسردگی می شوند ، وقتی متوجه می شوند که ایده آلیسم آنها همیشه مورد احترام دیگران نیست و استعدادهای باورنکردنی آنها وقتی برای ادامه کار بسیار دلسرد می شوند ، می توانند کاملاً از بین بروند.

غیر عملی بودن

در حالی که اصرار آنها برای دفاع از عدالت و نجابت قابل تحسین است ، شدت احساسات آنها گاهی اوقات باعث می شود که INFP ها تمایلی به مصالحه نداشته باشند ، حتی اگر انجام این کار برای دستیابی به نتیجه لازم باشد.

پایبندی به اخلاقیات شما تحسین برانگیز است ،اما در دنیای واقعی ممکن است انجام هر کاری غیرممکن باشد مگر اینکه INFP بتواند راهی برای کمی دادن و یافتن راه حل های عملی ، اگر ناقص ، برای مشکلات پیدا کند.

از خود گذشتگی 

INFP ها تمایل به نادیده گرفتن یا سرکوب نیازهای خود دارند اگر معتقدند برای حفظ آرامش یا خوشحال کردن دیگران ضروری است. هنگامی که فرد ناامنی های خود را برای مدت طولانی نگه می دارد ، در نهایت می تواند باعث انفجار یا شکست احساسی شود.

INFP های حساس اغلب در سکوت رنج می برند و این حیف است زیرا INFP ها و همسفرانشان معمولاً افرادی را در زندگی خود دارند که به آنها اهمیت زیادی می دهند و خوشحال خواهند شد که به آنها کمک کنند تا با ناراحتی ها و ناامیدی های خود کنار بیایند.

آسیب پذیری 

INFP ها دلسوز هستند ، INFP ها بیشتر با قلب خود هدایت می شوند تا سرشان و این گاهی اوقات می تواند آنها را برای دردسر آماده کند.

 

 

بهترین مشاغل برای تیپ های شخصیتی INFP

 

بهترین مشاغل برای تیپ های شخصیتی INFP

ویراستار

سردبیران از نویسندگان در ایجاد ارتباطات و نشریات مختلف حمایت می کنند. آنها معمولاً مهارت های نوشتاری خود را دارند و به نویسندگان کمک می کنند تا کار خود را تنظیم ، هماهنگ و بهبود بخشند. ویراستاران اغلب در محافل نزدیک با نویسندگان و دیگر ویراستاران کار می کنند ، که به عنوان محیطی سازگار برای انواع INFP است.

شخصیت های INFP می توانند خلاقیت و ذهن باز خود را به عنوان ویراستار بپذیرند. آنها می توانند یادداشت ها و انتقادات را با نیت خوب و دلسوزی ارائه دهند و در عین حال به خود و دستورالعمل های خود وفادار بمانند.

هنرمند

هنرمندان آثار مختلفی را برای سازمان ها ، نشریات و فروش مستقل خلق می کنند. آنها از مطالب ، تکنیک ها و رسانه های مختلف برای بیان خود استفاده می کنند. هنرمندان ممکن است به عنوان اعضای مشارکت کننده تیم ها کار کنند ، اما روند واقعی ایجاد معمولاً یک سرمایه گذاری انفرادی است.

برای شخصیت های INFP ، هنر امکان ظهور خلاقیت و شور را می دهد. طبیعت آرمان گرایانه آنها به آنها اجازه می دهد تا خود را در آفرینش های خود سرمایه گذاری کنند تا در سطح احساسی به مردم برسند. INFP ها به عنوان هنرمندان می توانند در جهت یافتن خود در هنر خود تلاش کنند.

 

فیزیوتراپیست

درمانگران فیزیوتراپی با بیماران همکاری می کنند و شیوه زندگی آنها را از طریق توانبخشی و حمایت بهبود می بخشند. این تعامل یک به یک در یک فضای کاری شفابخش مناسب بسیاری از INFP ها است.
درمانگران فیزیوتراپی همچنین از یک روز کاری متنوع برای طراحی و اجرای برنامه های توانبخشی برای نیازهای خاص بیماران لذت می برند. این تنوع INFP ها را درگیر خود می کند زیرا از مهارت های حل مسئله خود در حالی که به دنبال راه حل های زندگی سالم هستند استفاده می کنند.

آسیب شناس گفتار-زبان

INFP ها به دلیل محیط صمیمی که این متخصصان با بیماران خود دارند ، آسیب شناسان گفتار خوب را ترجیح می دهند. این کارگران به شفقت ، توانایی حل مشکل و مهارت های ارتباطی خود-که همه ویژگی های مشترک بین INFP ها هستند-تکیه می کنند.

این زمینه همچنین به متخصصان اجازه می دهد تا از اصالت در روش های خود استفاده کنند ، در حالی که متعهد و مشتاق حمایت از بیماران خود هستند. INFP ها در این زمینه از دیدن پیشرفت و نتایج لذت می برند و می دانند که کار سخت آنها نتیجه می دهد.

کارگر اجتماعی

مددکاری اجتماعی به INFP ها فضایی برای کمک به دیگران و تلاش برای دستیابی به موفقیت شخصی ارائه می دهد. این حرفه به مهارت های ارتباطی خوب و حل مسئله نیاز دارد ، که از نقاط قوت معمول INFP ها است.

افرادی که دارای این نوع شخصیت هستند نیز تمایل دارند که دارای ارزش های قوی و ذهن باز باشند-ویژگی هایی که به خوبی آنها را به عنوان مددکار اجتماعی خدمت می کند. شهود و توانایی آنها برای دستیابی به افراد در سطح احساسی می تواند منجر به موفقیت در این نقش شود.

کارشناس روابط عمومی

به عنوان متخصص روابط عمومی (PR) ، INFP ها می توانند مهارتهای ارتباطی قوی و حل مسئله خود را به کار گیرند. بسیاری از این متخصصان از اصالت و چشم انداز خود برای ایجاد کمپین های ارتباطی تأثیرگذار استفاده می کنند.

INFP ها همچنین خلاقیت و ذهن باز را برای روابط عمومی به ارمغان می آورند. آنها می توانند از شهود و درک خود برای درک آنچه سازمانها و پایگاههای مصرف کننده از روابط عمومی نیاز دارند , می خواهند استفاده کنند.

مربی ورزشی

INFP ها اغلب مربیان عالی می سازند زیرا این نقش مستلزم فداکاری ، اشتیاق و سخاوت است. این افراد می توانند با ایجاد روابط محکم و برقراری ارتباط خوب ، دیگران را به شیوه ای دلسوزانه برانگیزند.

با هدف کمک به دیگران برای رسیدن به توانایی های بالقوه و موفقیت ، مربیگری مناسب بسیاری از INFP ها است. آنها می توانند از خلاقیت و اصالت خود برای تفکر خارج از چارچوب استفاده کرده و چیزها را برای بازیکنان و شرکت کنندگان سرگرم کننده و جذاب کنند.

 

infp
کتابدار

INFP ها اغلب کتابداران باکیفیتی می سازند زیرا حرفه آنها بر کمک به دیگران متمرکز است . آنها می توانند از مهارت های ارتباطی قوی و شهود خود برای کمک به دانش آموزان ، بازدیدکنندگان و محققان برای یافتن آنچه نیاز دارند استفاده کنند. آنها همچنین از صبر و شفقت لازم برای این زمینه برخوردارند.

INFP ها از اصالت ، خلاقیت و ذهن باز برای توسعه برنامه ها و خدمات جدید کتابخانه برخوردارند. اشتیاق آنها به این زمینه می تواند دیگران را الهام بخشد و محیط صمیمی کتابخانه می تواند بهترین را در INFP ها نشان دهد.

 

آیا شما INFP هستید؟
در تست شخصیت رایگان شرکت کنید تا تیپ شخصیتی واقعی خود را تشخیص دهید. ۱۶ نوع تیپ شخصیتی نشان می دهد که شما به طور طبیعی چه کسی هستید و چرا کارها را همانطور دوست دارید انجام می دهید. با این شناخت از خودتان ، می توانید مشاغل موفقی بسازید ، شغلی رویایی پیدا کنید ، روابط قوی ایجاد کنید و زندگی معتبری داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.